Gratis Aanmelden

Naaien met geile gilf

tweevriendinnen (45)

Denk jij dat je 2 vrouwen de man kunt zijn? Hey lekkertjes in onze voorkeuren hebben we het gemiddelde genomen hoor. Maar ik denk dat de foto ook wel genoeg zegt. Wat we zoeken... En man maar dat zal geen verrassing zijn :-) We zoeken een man voor een trio met ons. Samen spoken we altijd al wat uit, maar nu zijn we het er over eens dat er een keer een man bij moet zijn. Dus.... Denk jij dat je 2 vrouwen de man kunt zijn, heb je een uithoudingsvermogen van een renpaard en ben je zo geil als wij

Maak contact met haar
  1. Naam: tweevriendinnen
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats: Lollum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Naaien met geile gilf tweevriendinnen van 45 uit Lollum, Friesland
GeileAlida (37)
★★★★★
Samen tekeer gaan? Ik ben gewoon geil en wil een man tegen komen die dat ook is en zonder nog gedoe of onnodige vragen even met mij het bed in wil duiken. Nou ja even, mag van mij best een paar uurtjes duren natuurlijk als je dat trekt. Ja ik ben getrouwd en nee hij mag van niks weten.
Sex met lieve dame
melllllrebell (35)
★★★★★
Jij en ik, zie je dat zitten? Ken je dat, dat verlangen tussen je benen wat groeit en groeit. Ik ken het wel. Alleen ik wil juist jouw dikke pik tussen mijn benen voelen. Lekker bij me naar binnen voelen gaan en dat we dan heerlijk gaan neuken. Want dat is mijn uiteindelijke doel en wat is de jouwe?
Dating met mooie dame
Noa78 (39)
★★★★★
Zoveel mogelijk klaarkomen. Wat ik wil is meerdere orgasmes, dat vind ik zo lekker. Zijn er mannen die er lekker de tijd voor willen nemen om mijn kutje op zoveel mogelijk manieren en zo vaak mogelijk te willen laten klaarkomen? Natuurlijk kom jij ook lekker aan de beurt hoor, dan begin ik met het sabbelen op jouw ballen.
Afspraakje met lekkere dame
ZizzleAnouk (36)
★★★★☆
Ik wil enkel maar neuken, meer wil ik niet. Ik ben sinds een hele tijd weer alleen en ik wil het ervan nemen. Ik wil liefst lekker lang neuken met een man en dan wil ik daarna geen gedoe hebben want dat heb ik genoeg gehad en ik wil nu nog maar enkel genieten.
Neuken met lekkere dame
Jolijntje1979 (39)
★★★★★
Geile gladgeschoren dame is opzoek naar een likbeurt Ik hou echt van die kick die je voelt als je weet dat er een man gaat aanbellen die je over 10 minuten lekker gaat likken. Ik scheer mijn beentjes, mijn kutje glad en dan zal ik wachten op die tong
Neuken met rijpe dame
Manda18xx04 (38)
★★★★★
Rollenspellen zijn geil! Gewone seks is lekker maar ik ben ook echt gek op rollenspellen. Ik wil daar een heerlijke geile tijd met jou van maken en doen wat we maar willen. Heb je ook zoveel zin?
Daten met wulpse dame
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
BBQ Schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates